Pilssipumppu biltema

Pilssipumput – Biltema.fi

Tutustu Bilteman pilssipumppuvalikoimaan tästä. Meiltä löydät niin manuaaliset pilssipumput, sähkökäyttöiset pilssipumput kuin myös tasovahdilla varustetut …

Tutustu Bilteman pilssipumppuihin. Meiltä löydät manuaaliset pilssipumput, sähkökäyttöiset pilssipumput kuin myös tasovahdilla varustetut automaattiset pilssipumput.

Pilssipumppu – Biltema.fi

Kapasiteetti:32 l/min; Nostokorkeus:3 m; Letkuliitäntä:19 mm …

Upotettava täysin vesitiivis pilssipumppu, ABS-muovikotelo. ISO 8846 ja 8849.

Pilssipumppu, sisäinen pintakytkin – Biltema.fi

Upotettava. Käynnistyy automattisesti vedenpinnan noustessa 40 mm:iin ja …

Upotettava. Käynnistyy automattisesti vedenpinnan noustessa 40 mm:iin ja sammuu, kun se on 15 mm; ei vie virtaa lepotilassa. Pumpun runko on iskunkestävää muovia ja helppo irrottaa pohjasiivilästä puhdistamista varten. Pumpun pienikokoinen ja tehokas moottori on korroosionkestävää materiaalia. Nesteen maksimilämpötila on 43 °C. Testipainike toiminnan nopeaan tarkastukseen. ISO 8846 ja 8849. HUOM! Vaatii 5 A:n sulakkeen, ks. ohjekirja (ei sisälly).

Manuaalinen pilssipumppu, 0,3 L/slag – Biltema.fi

Manuaalinen pilssipumppu, jossa muovikotelo (polypropeeni), rst-ruuvit ja …

Manuaalinen pilssipumppu, jossa muovikotelo (polypropeeni), rst-ruuvit ja vaihdettava kalvo. Suolaveden kestävä. Letkuliitäntä: 34,5 mm. Kahva: 270 x 28 mm.

Automaattinen pilssipumppu, matala profiili – Biltema.fi

Automaattinen ja manuaalinen tila sekä takaiskuventtiili. ISO 8846 ja 8849.

Joustava, automaattinen pilssipumppu, joka matalan profiilinsa ja joustavan liitännän ansiosta sopii täydellisesti kapeisiin ympäristöihin, kuten kapeisiin keskiköleihin ja moottoreiden alle. Automaattinen ja manuaalinen tila sekä takaiskuventtiili. ISO 8846 ja 8849. Pumppu käynnistyy vesihavainnosta kölissä ja tarkistaa tilanteen kolmen minuutin välein. HUOM! Vaatii 6 A:n sulakkeen, ks. ohjekirja (ei sisälly).

Pilssipumppu, jossa digitaalinen vedenpinta-anturi – Biltema.fi

Digitaalisen vedenpinta-anturin ansiosta pumppu on vankempi ja …

Digitaalisen vedenpinta-anturin ansiosta pumppu on vankempi ja varmatoimisempi. Käynnistyy automattisesti, kun vedenpinta nousee 40 mm:iin, ja sammuu, kun pinnan taso on 20 mm. Ei kuluta virtaa lepotilassa. Pumpun runko on iskunkestävää muovia ja helppo irrottaa pohjasiivilästä puhdistamista varten. Tehokas pumppumoottori korroosionkestävää materiaalia, upotettava. ISO 8846 ja 8849. HUOM! Vaatii 5 A:n sulakkeen, ks. ohjekirja (ei sisälly).

Venepumput ja pumput veneeseen – Biltema.fi

Valikoimassamme on useita eri malleja eri käyttötarkoituksiin: upotettavia pilssipumppuja tasovahdilla tai ilman, pentteripumppuja, painevesipumppuja jne.

Biltemasta löydät laajan valikoiman venepumppuja. Meiltä löydät esimerkiksi pilssipumput, pentteripumput ja vesipumput.

Pintakytkin, automaattinen – Biltema.fi

Muut asiakkaat ostivat myös · Pilssipumppu, 32 l/min · Pilssipumppu, 63 l/min · Pilssipumppu, 95 l/min · Pilssipumppu, sisäinen pintakytkin · Pilssipumpun …

Automaattinen pintakytkin ABS-muovista kaikentyyppisille 12–24 V:n pilssipumpuille. Korroosionkestävän valmistusmateriaalin ansiosta varmatoiminen laite. Käynnistys vedenpinnan ollessa n. 60 mm, sammutus n. 30 mm:ssä. Helppo asennus ja kytkentä. ISO 8846.

Pilssipumpun asennussarja – Biltema.fi

Runkoläpivienti (PP), PE-letku (150 cm) ja ruostumattomat letkukiristimet.

Runkoläpivienti (PP), PE-letku (150 cm)  ja ruostumattomat letkukiristimet.

Keywords: pilssipumppu biltema