Mies raskaana

sai kolme lasta, näin hän elää nyt – Ulkomaat – Ilta-Sanomat

7.10.2017 — Kyse on kahden miehen avioparista, jossa raskaana oleva isä on taustaltaan transsukupuolinen. Hänet on siis määritetty syntyessään naiseksi, …

Lännen Media: Mies on ensimmäistä kertaa raskaana …

Iltalehti

7.10.2017 — Raskaus on pariskunnan mukaan sujunut muuten hyvin, mutta terveydenhuollon tietojärjestelmät eivät tunnista tilannetta, jossa raskaana olevalla …

Mies on ensi kertaa raskaana Suomessa – Aamulehti

Mies on ensi kertaa raskaana Suomessa – terveydenhuollon tietojärjestelmät eivät tunnista tilannetta – Uutiset – Aamulehti

25.1.2021 — Transmies on mies, joka on syntymän jälkeen luokiteltu väärään … moni heistä voi lopulta halutessaan onnistua tulemaan raskaaksi.

Suomessa on tiettävästi ensimmäistä kertaa käsillä tilanne, jossa mies on raskaana. Hänen on määrä synnyttää kevättalvella.

Mies on ensimmäistä kertaa raskaana Suomessa | Yle Uutiset

Lännen media: Mies on ensimmäistä kertaa raskaana Suomessa | Yle Uutiset

Raskaus on sujunut muuten hyvin, mutta terveydenhuollon tietojärjestelmät eivät tunnista tilannetta, jossa raskaana olevalla on miehen henkilöllisyystunnus.

Raskaana oleva mies Aleksi synnyttää pian lapsen – Lain …

Raskaana oleva mies Aleksi synnyttää pian lapsen – Lain mukaan hän ei saisi olla raskaana, mutta Aleksi päätti tehdä kehollaan mitä haluaa – Hyvinvointi | HS.fi

Sukupuolensa naisesta mieheksi korjannut Aleksi mietti, onko hänellä oikeutta saada lapsia. Lain mukaan ei. Aleksi päätti, ettei yhteiskunta sanele, mitä hän kehollaan tekee. Nyt hän on ensimmäinen Suomessa raskaana oleva mies.

“Raskaana ollut mies” nousi otsikoihin 13 vuotta sitten …

“Raskaana ollut mies” nousi otsikoihin 13 vuotta sitten, synnytti ja katosi julkisuudesta – tältä hän näyttää nyt

“Raskaana ollut mies” nousi otsikoihin 13 vuotta sitten, synnytti ja katosi julkisuudesta – tältä hän näyttää nyt. Newsner tarjoaa uutisia, joilla todella on merkitystä!

Voiko mieskin synnyttää? | Ajankohtaista – Vau.fi

Voiko mieskin synnyttää? | Ajankohtaista | Vau.fi

Lyhyesti: Kyllä voi. Mari Saario sukeltaa aiheen syvyyksiin ja selvittää miksi ja miten näin on.

MIES RASKAANA -HAASTE – YouTube

MTV3:lla tänään kohuttu dokumentti: Mies raskaana! – MTVuutiset.fi

Illan 45min Special -ohjelmassa pääsemme kurkistamaan Thomas Beatien elämään. Beatie on maailman ensimmäinen lapsen synnyttänyt mies.

Keywords: mies raskaana, mies raskaus