Mies miehelle

Mies miehelle | Osta lippu helposti – Tiketti

Mies miehelle | Osta lippu helposti | Tiketti

Mies miehelle puhutaan muun muassa rahaongelmista, lastenkasvatuksesta, keski-iän kriisistä, unettomuudesta, seksistä, uskonnosta ja naisista.

Mies miehelle esitys Vaahterasalissa, Lahdessa! Osta viralliset liput ennakkoon Tiketistä

Mies miehelle – Teatteri Vantaa

Mies miehelle – Teatteri Vantaa

Sarjan head to head, mies miehelle -keskustelut ovat kestäneet hyvin aikaa. Niissä nostetaan kissa pöydälle ja puhutaan rahaongelmista, lastenkasvatuksesta, …

Miesviikko: Mies miehelle | KokoTeatteri

Mies miehelle -esitys perustuu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin 80-luvulla komediasarjaan luomiin hahmoihin. Suomessa sarja esitettiin nimellä Lunta tupaan.

KokoTeatterin – kerrasta jo perinteeksi muodostunut – miehisyyttä tarkasteleva esityssarja tulee jälleen! Luvassa ajankohtainen katsaus miehenä olemiseen, tabujen rikkomista ja rankkaa huumoria. Esitykset 3.-4.2.2023.

Mies miehelle – Rio Live

Mies miehelle on esittäjien kunnianosoitus heidän elämäänsä vaikuttaneille lapsuuden sankareille. Esitys on koostettu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin …

“On aika puhua kuin mies miehelle” – Timo Lavikaisen ja Pasi …

“On aika puhua kuin mies miehelle” – Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin kahden miehen show ensi-illassa Klaukkalassa | Paikalliset | Nurmijärven Uutiset

11.11.2020 — Rajamäellä asuvan Lavikaisen ja nokialaisen Pasi Karpin Mies miehelle -lavashow saa ensi-iltansa Klaukkalan Monikossa 21.11.

Näytelmä: Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin lavashow ensi-illassa Monikossa.

Mies miehelle – Facebook

Mies miehelle on esittäjien kunnianosoitus heidän elämäänsä vaikuttaneille lapsuuden sankareille. Esitys on koostettu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin …

Teatterivierailu: Mies miehelle – Kulttuurikeskus Poleeni

Teatterivierailu: Mies miehelle. Teatteri la 25.03.2023 19:00. Liput 25/20 €. Osta lippu. Poleenin lipunmyynti, lipunmyynti@poleeni.fi tai puh. 0400 855 614.

MIES MIEHELLE – Lippu.fi

MIES MIEHELLE – osta viralliset liput | lippu.fi

LA 25.3. KLO 19. TEATTERIVIERAILU: MIES MIEHELLE Timo Lavikainen ja Pasi Karppi tuovat suomeksi ensimmäistä kertaa näyttämölle 80-luvun kulttiklassikon.

MIES MIEHELLE -liput. Osta viralliset ja luotettavat Mies miehelle 2023 -liput sekä katso tapahtumatiedot Lippupisteestä.

Keywords: mies miehelle, mies mies