Lannoitteen levitin biltema

Käsikäyttöinen levitin 3 l – Biltema.fi

Lannoitukseen ja suolan levitykseen puutarhassa ja pihassa.

Käsikäyttöinen levitin 3 l

Levitysvaunut ja sirottajat – Biltema.fi

Käsikäyttöinen levitin 3 l. 890. Käsikäyttöinen levitin 3 l. 14-2451. Käsikäyttöinen levitin, 3 L. 1490. Käsikäyttöinen levitin, 3 L. 14-2635. Uutiskirje.

Levitysvaunu, 20 kg – Biltema.fi

Kalkin, suola, raelannoitteen tai hiekan levittämiseen. Katkaisukahva.

Kalkin, suola, raelannoitteen tai hiekan levittämiseen. Katkaisukahva. Levitettävää määrää voi säätää portaattomasti. Levitysleveys määräytyy vaunun nopeuden mukaan, sillä levitysmekanismi on yhdistetty pyörään. PP-muovia.

Käsikäyttöinen levitin, 3 L – Biltema.fi

Lannoitukseen ja suolan levitykseen puutarhassa ja pihassa.

Lannoitukseen ja suolan levitykseen puutarhassa ja pihassa. Pyörivä levy, mahdollistaa viisivaiheisen annostuksen. Valmistettu PP-muovista (polypropeeni).

Nurmikkolannoite – Biltema.fi

Uusi nurmikko lannoitetaan näin: Peruslannoitus: Lannoita noin 4,5 kg/100 m² ja multaa lannoite maan sisään. Tasoita pinta ja kylvä nurmikonsiemenseos.

Nurmikkolannoite

Käsikäyttöinen levitin 3 l – Biltema.fi

Lannoitukseen ja suolan levitykseen puutarhassa ja pihassa. Pyörivä levy, mahdollistaa nelivaiheisen annostuksen. Valmistettu PP-muovista (polypropeeni). Mitat: …

Käsikäyttöinen levitin 3 l

Nurmikon ilmaaja/Puutarhajyrsin – Biltema.fi

Nurmikoiden ilmastamiseen. Parantaa nurmikon kuntoa auttamalla happea, lannoitteita ja vettä tunkeutumaan juuristoon. Kytketään ajoruohonleikkuriin tai …

Nurmikoiden ilmastamiseen. Parantaa nurmikon kuntoa auttamalla happea, lannoitteita ja vettä tunkeutumaan juuristoon. Kytketään ajoruohonleikkuriin tai puutarhatraktoriin.

Levitysvaunu, 12 kg – Biltema.fi

PP-muovia. Teräsputkikahva. Säädettävä levitysmäärä, 8 vaihetta: 0–8 mm. Esimerkiksi lannoitteen, siementen tai suolan levittämiseen.

Sammaleenpoistaja/nurmikon ilmaaja RS 32 – Biltema.fi

Sammaleenpoistaja/nurmikon ilmaaja RS 32 – Biltema.fi

Nurmikon ilmaaja leikkaa nurmikkoon uria, jotka helpottavat veden, lannoitteiden ja hapen pääsyä juuristoon. Sammaleenpoistotela poistaa sammalta nurmikosta …

Kaksi erilaista telaa. Nurmikon ilmaaja leikkaa nurmikkoon uria, jotka helpottavat veden, lannoitteiden ja hapen pääsyä juuristoon. Sammaleenpoistotela poistaa sammalta nurmikosta. 230 V.

Keywords: lannoitteen levitin biltema