Kelkkapeite motonet

Moottorikelkan suojapeitteet | Motonet Oy

Motonetista kannattaa hankkia myös kelkan säilyttämiseen, huoltoon ja kuljettamiseen sopiva nostin ja siirtosarja. Lisäksi valikoimassa on mm.

Tuoteryhmä: Moottorikelkan suojapeitteet

DZ Hardware moottorikelkan peite XL-koko | Motonet Oy

Laadukkaalla DZ Hardware -suojapeitteellä suojaat ajoneuvoasi sateelta, lumelta ja auringonpaahteelta. Moottorikelkkojen säilytys- ja kuljetuskäyttöön …

Laadukkaalla DZ Hardware -suojapeitteellä suojaat ajoneuvoasi sateelta, lumelta ja auringonpaahteelta. Moottorikelkkojen säilytys- ja kuljetuskäyttöön…

Hakutulokset | Motonet Oy

Emme löytäneet aivan täsmälleen hakemaasi, mutta alla joitakin ehdotuksia: · Sno-X moottorikelkan yleismallin vetokoukku · Aitatolpan jalka 51 x 102 · Aitatolpan …

Moottorikelkkailu | Motonet Oy

Laadukkaat Yoko-asut löydät meiltä yksinmyyntioikeudella, ja monen kelkkailijan selästä löytyy Klim Nac Pak -reppu. Myös kelkkakypärät, kypärähuput, kelkkalasit …

Tuoteryhmä: Moottorikelkkailu

Moottorikelkan suojapeitteet | Motonet Oy

Tuotteet > Moottoripyöräily > Moottorikelkkailu > Moottorikelkan suojapeitteet. DZ Hardware moottorikelkan peite XL-koko

Tuoteryhmä: Moottorikelkan suojapeitteet.

Silvertop kelkkapeite pitkä/korkea XL – Puuilo

Silvertop kelkkapeite pitkä/korkea XL | Puuilo

Yleismallinen peite moottorikelkan suojaamiseen. Kiristyskuminauha etu-ja takareunassa, jonka avulla peite pysyy paikallaan joka säällä.

Yleismallinen peite moottorikelkan suojaamiseen. Kiristyskuminauha etu-ja takareunassa, jonka avulla peite pysyy paikallaan joka säällä. Soveltuu mm. retki- ja hyötykelkkoihin, korkea selkänoja ja pitkä tela. Materiaali pakkasenkestävä, vettähylkivä silik

Kokopeite moottorikelkka – Biltema.fi

Erittäin vahva suojapeite kulutusta ja säätä kestävästä kankaasta (300 D Oxford). Hyvät kylmäominaisuudet. Vettähylkivä pinta.

Erittäin vahva suojapeite kulutusta ja säätä kestävästä kankaasta (300 D Oxford). Hyvät kylmäominaisuudet. Vettähylkivä pinta. Alareunan joustinnauhan avulla paikalleen asettaminen on nopeaa ja peite pysyy hyvin paikallaan. Vetoketjullinen aukko, jotta peitettä ei tarvitse irrottaa tankkaamista varten. Ylimääräinen kiinnitysnauha peräkärrykuljetukseen. Aseta suojapeitteen ja lumikelkan väliin pehmeä suojus naarmuuntumisen välttämiseksi kuljetuksen aikana. Sopii useimpiin moottorikelkkoihin. Mukana käytännöllinen säilytyspussi.

Tarvikkeet – sledstore.fi

sledstore

Kelkkapeite Sledstore. Huippuhinta! Alkaen 44,99 € -50%. 89,99 €. 112 Arvostelut. Kelkkapeite Sledstore · Siirtosarja Proworks SkiScorpion Musta.

Moottorikelkkatarvikkeet | Karkkainen.com verkkokauppa

Moottorikelkan varaosat ja varusteet sopivat melkein jokaiseen kelkkaan ja niiden käyttö on monipuolista, kätevää ja turvallista. Talviset työreissut ja …

Moottorikelkan varaosa ja lisätarvikkeet monipuoliseen käyttöön

Moottorikelkka on oiva harrastusväline, mutta muutamilla lisätarvikkeilla ja lisäosilla siitä saa mitä parhaimman työkulkupelin talvisiin maastoihin. Moottorikelkan varaosat ja varusteet sopivat melkein jokaiseen kelkkaan ja niiden käyttö on monipuolista, kätevää ja turvallista. Talviset työreissut ja harrastusajelut saavat lisävarusteista aivan uutta pontta ja mahdollisuudet lisääntyvät, kun moottorikelkan saa aiempaa monipuolisempaan käyttöön.

Moottorikelkan varusteet käyttäjän ja käytön mukaan

Moottorikelkkaa voi tuunata ja varustaa omien mieltymystensä mukaan. Itse kelkan mukavuutta tai käytännöllisyyttä voi parantaa erilaisilla tarvikkeilla kuten ohjainraudoilla, iskunvaimentimilla, kahvanlämmittimillä tai erikokoisilla suojilla. Vetokoukunkin kelkkaan voi lisätä itse, ellei siinä ole sellaista ostohetkellä. Etupuskuri tuo turvallisuutta ja tuulisuoja ajomukavuutta.

Sen lisäksi, että kelkkaa voi muokata ja varustaa omia ajotarpeita vastaavaksi, myös kelkkaan kiinnitettävillä lisävarusteilla on oma merkityksensä mukavuuden, monipuolisuuden ja turvallisuudenkin osalta.

Kelkan perään on mahdollista liittää monenlaisia apuvälineitä kuten erilaisia rekiä, ahkioita ja reittilanoja, eli lanoja, joilla on kätevää lanata joko hiihtouraa tai esimerkiksi pyöräilyreittejä. Kelkkareki on loistava apu erilaisiin harrastuksiin ja töihin. Kelkkareki kohottaakin moottorikelkkailun aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Turvallisesti moottorikelkan kanssa jäällä tai kinoksissa

Turvallisuus on tärkeä osa moottorikelkkailun hurmaa ja mukavuutta. Hyvin huollettu kelkka ja uudet, kestävät osata takaavat, että kelkka säilyy ehyenä haastavassakin maastossa. Turvallisuutta tuovat myös muut retkeilyvarusteet ja ensiapuvälineet, jotka on tärkeää pakata mukaan jokaiselle kelkkailureissulle.

Moottorikelkkaan on mahdollista ostaa lisävarusteena erilaiset laukut, joihin tärkeät matkatavarat mahtuvat mukaan. Usein varsinkin harrastusajoissa mutta toki myös työreissuilla matkat venyvät pitkiksi ja eteenkin Pohjois-Suomen hangilla sääolosuhteet saattavat vaihdella ja olla ankarat. Siksi onkin tärkeää, että kaikkeen on varauduttu ja moottorikelkka hyvin varustettu.

Kärkkäisen verkkokauppa on talviurheiluharrastajan ja työkseen kelkkailevan kauppa, sillä sen valikoimista löytyvät monipuoliset kelkat ja kelkkavarusteet turvalliseen, mukavaan ja inspiroivaan ajamiseen.

Moottorikelkkaharrastuksen lisäksi valikoimissa ovat muidenkin moottoriharrastusten parhaat välineet kaikenlaiseen harrastamiseen. Ja tilaaminen on helppoa. Sen voi tehdä kotisohvalta käsin. Ja tilaus toimitetaan halutessasi kotiovelle ripeästi, jotta pääset hangille melkeinpä saman tien.

Keywords: kelkkapeite motonet, motonet kelkkapeite