Katri ylander mies

Katri Ylander muistelee Idolsia: ”Olihan se aika rankka kokemus”

Iltalehti

23.11.2021 — Nousi Idolsista pinnalle 16 vuotta sitten: ”Olihan se aika rankka kokemus”. Ylanderin musiikkiura on kestänyt jo 15 vuotta. Iltalehti testaa, …

Laulaja Katri Ylander paljastaa: Elän avoliitosssa – Seiska

16.8.2020 — Idolsista tuttu Katri Ylander, 34, on yksi kanavaa vaihtavan Tähdet, tähdet -kilpailun tämän syksyn kilpailijoista.

Muistatko Idols-tähti Katri Ylanderin? Katosi kokonaan …

Muistatko Idols-tähti Katri Ylanderin? Katosi kokonaan julkisuudesta: nyt hän paljastaa miksi – Musiikki – Ilta-Sanomat

27.11.2018 — Idols-hurmiosta menestykseen ponnahtanut Katri Ylander katosi vuosiksi julkisuudesta, mutta päätti nyt tehdä paluun musiikin pariin.

Idols-hurmiosta menestykseen ponnahtanut Katri Ylander katosi vuosiksi julkisuudesta, mutta päätti nyt tehdä paluun musiikin pariin.

Katri Ylander löysi tasapainon eron ja musiikillisen kriisin …

7.8.2020 — Katri Ylander löysi elämäänsä tasapainon eron ja musiikillisen kriisin jälkeen: ”Minun oli pakko pysähtyä ja käydä itsekseni läpi asioita”.

Katri Ylander kävi syvissä vesissä – Kahvilatyö sai jäädä, kun …

Katri Ylander kävi syvissä vesissä – Kahvilatyö sai jäädä, kun hyvä olo löytyi jälleen lavalta ja laulamisesta – Seura.fi

14.8.2021 — Katri Ylander kertoo suurimmaksi tunnepohjaiseksi ratkaisukseen elämässään osallistumisen Idols-kisaan 16 vuotta sitten.

Katri Ylander juhlii syksyllä 15-vuotiasta uraansa. Matkan varrelle on mahtunut paljon, mutta rohkein veto oli osallistua tv-laulukilpailuun.

Idols-tähden elämänmuutos: Tuli tarve kohdata itsensä

Idols-tähden elämänmuutos: Tuli tarve kohdata itsensä – MTVuutiset.fi

11.9.2013 — Elämänmuutoksen läpikäynyt Idols-tähti Katri Ylander julkaisee miehensä Matti Salovaaran kanssa henkisyydestä kertovan levyn perjantaina.

Elämänmuutoksen läpikäynyt Idols-tähti Katri Ylander julkaisee miehensä Matti Salovaaran kanssa henkisyydestä kertovan levyn perjantaina.

Ero vei paluun tehneen Katri Ylanderin synkkiin vesiin – Uutiset

Ero vei paluun tehneen Katri Ylanderin synkkiin vesiin – musiikillinen identiteetti romuttui – Uutiset – Radio Nova

10.12.2018 — Laulaja Katri Ylander, 32, istahtaa sohvalle iloisin mielin. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen hän on julkaissut uutta musiikkia ja Sinä …

Nainen on palannut musiikkialalle. Hän julkaisi uuden singlen pitkästä aikaa.

Katri Ylander. – – Suomi24 Keskustelut

Katri Ylander. – – Suomi24 Keskustelut

Faktaa Katri Marianne Ylanderista: Ikä: 19 vuotta (täytti 20v 17.12) Pituus: 160 cm. Horoskooppimerkki: Jousimies Kotikaupunki: Huittinen

Siinä vasta

Katri Ylander – Wikipedia

Katri Ylander – Wikipedia

Katri Marianne Ylander (s. 17. joulukuuta 1985 Harjavalta) on suomalainen laulaja. Hän sijoittui vuonna 2005 Suomen Idols -kykyjenetsintäkilpailun toisella …

Keywords: katri ylander mies