Kansan mies

Kansan mies | Yle Areena

Kansan mies. ei katsottavissa olevia jaksoja. Työlleen omistautuneen eurokansanedustaja Aki Honkalan elämän suunta muuttuu täydellisesti yhden vaali-illan …

Työlleen omistautuneen eurokansanedustaja Aki Honkalan elämän suunta muuttuu täydellisesti yhden vaali-illan aikana. Putous tyhjän päälle ei tule yllätyksenä kenellekään muulle kuin hänelle itselleen. Kansa on puhunut, pulinat pois – mutta mitä jää jäljelle miehestä, joka on elänyt ja hengittänyt pelkkää politiikkaa melkein koko aikuisikänsä ajan? Rooleissa mm. Kristo Salminen, Niina Nurminen, Uula Laakso, Eeva-Maija Haukinen, Ville Myllyrinne, Carl-Kristian Rundman ja Lauri Tilkanen. Käsikirjoitus Kirsti Manninen ja Antti Pesonen. Ohjaus Veikko Veikko Aaltonen. Zodiak Finland (2013)

Kansan mies | Yle TV1 | yle.fi

22.4.2017 — Kansa on puhunut, ja pulinat pois! Työlleen omistautuneen eurokansanedustaja Aki Honkalan (Kristo Salminen) elämä muuttuu täydellisesti yhden …

Työlle omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhtenä iltana.

Kansan mies (televisiosarja) – Wikipedia

Kansan mies on Ylen Kotikatsomon 12-osainen poliittinen draamasarja, jonka esittäminen alkoi 24. marraskuuta 2013 Yle TV1:llä.

kansanmies – Wikisanakirja

SubstantiiviMuokkaa. kansanmies. kansanomainen oppinut tai johtavassa asemassa oleva mies; tavallisen kansan edustaja. ÄäntäminenMuokkaa.

Kansan mies | Katso kaikki ohjelmatiedot | TV-opas | Telkku

Löydä koska ja missä Kansan mies on katsottavissa. Tutustu tähän ja muihin televisio- sekä suoratoisto-ohjelmiin ja elokuviin sivustollamme Telkku.com!

Kansan mies (TV Series 2013–2014) – IMDb

Kansan mies: With Kristo Salminen, Niina Nurminen, Uula Laakso, Ville Myllyrinne.

Kansan mies | Jarowskij Finland

Kansan mies. 12-osainen draamasarja. TUOTANTOTIEDOT. YLE 2013. Pääparina: Kristo Salminen ja Nina Nurminen.

Yle Areena – Draamasarja Kansan mies on lähtenyt…

5 päivää sitten — Draamasarja Kansan mies on lähtenyt uusintakierrokselle. 12-osaisen poliittisen draamasarjan rooleissa nähdään upea kaarti suomalaisia…

Kansan mies | Kirjasampo

Nigerialaisen Achebe Chinuan Kansan mies on ironinen kertomus melko … Chinua ei arvostele vain poliitikoita ja eliittiä: kansakin saa oman osansa.

Kansan mies – suoratoista sarja netissä

Onko Kansan mies striimattavissa Netflixissä, HBO Nordicissa tai iTunesissa? Selvitä missä voit katsoa kausia netissä nyt!

Keywords: kansan mies, kansan mies jaksot, kansan mies kausi 2, kansan mies sarja, kansan mies yle, kansanmies tv sarja, areena kansan mies, kansan mies areena, yle areena kansan mies