Juoppo mies

”Miehen alkoholismi sairastutti minut” – Näin psykologi …

”Miehen alkoholismi sairastutti minut” – Näin psykologi neuvoo puolisoa

30.3.2017 — Alkoholisti saattaa vetäytyä ja eristäytyä. On luonnollista, että Essi kokee tulleensa hylätyksi. Runsas alkoholinkäyttö aiheuttaa miehillä …

Miehen alkoholismi sai Essin, 49, vaihtamaan työtä ja luopumaan omasta kodista. Nyt mies on lopettanut juomisen ja yrittää elää raittiina.

“Puolisoni on alkoholisti” – Havaintoja parisuhteesta – Anna

3.1.2021 — Siksi jakamani kahden tarinan jälkimmäisen tarinan mies tekee oikean ratkaisun, lopettamalla mahdollistamisen ja lähtemällä suhteesta.

Puolison alkoholismi – mistä apua? – Hyvä Terveys

Puolison alkoholismi – mistä apua? | Hyvä Terveys

10.6.2008 — Miehen juominen on rankka osa monen naisen ja perheen elämää. … hänen valittunsa juominen voi olla yhtä vakavaa kuin juoppojen yleensä.

Miehen juominen on rankka osa monen naisen ja perheen elämää. Sosiaaliterapeutti neuvoo, mitä puoliso voi tehdä alkoholiongelman voittamiseksi. Espoon A-klinikan johtaja, sosiaaliterapeutti Kirsti Aalto tapaa työssään alkoholisteja ja heidän puolisoitaan. Hänellä on pitkä kokemus siitä, minkälais…

Alkoholismin keskivaiheet – Juha Kemppinen

Alkoholisti alkaa eristäytyä ja tuntea seuraan kuulumattomuutta. Poissa on se iloinen seuramies ja rattoisa seurallisuus, joka oli alkoholismin varhaisvaiheessa …

Juha Kemppinen

Olenko alkoholistin puoliso? | Päihdelinkki.fi

8.6.2017 — Miehen sukulaiset pikemminkin epäilivät, että minä olin alkoholisti! Olen pyörittänyt tätä rumbaa tähän asti, lapset ovat jo teini-ikäisiä.

Haluan kirjoittaa elämästäni, josta en ole puhunut rehellisesti koskaan kenellekkään. Pidän yllä kulissia mukavasta elämästä ja parisuhteesta, mutta toivon että uskaltaisin näyttää tämän tekstin joskus jollekkin, edes miehelleni. Alettiin seurustella vajaa 15 vuotta sitten parikymppisinä. Näin jälkikäteen mietittynä mieheni joi jo silloin reippaasti, mutta kai se kuului nuoruuteen. Olin usein kuskina ja hain miestäni töitten jälkeen baarista, mutta silloin ei vielä ollut asiasta suuria riitoja, koska olin syvästi rakastunut.

Yksi tunne yhdistää alkoholistin puolisoita – Reetta tapasi …

12.3.2020 — Mies osasi myös tehdä ruokaa, osallistui kotitöihin, … aina yhtä kauheana yllätyksenä – vaikka tietääkin, että toinen on alkoholisti.

Mies ei myönnä tai ymmärrä olevansa alkoholisti – Tukinet

Mies ei myönnä tai ymmärrä olevansa alkoholisti | Tukinet

1.8.2014 — Meidän suhteemme kirous on alkoholi. Miehen on saatava joka ikinen viikonloppu vetää kännit lähibaa…

Meidän suhteemme kirous on alkoholi. Miehen on saatava joka ikinen viikonloppu vetää kännit lähibaa…

Alkoholistista eronnut Sanna: Tajusin, ettei mies tule koskaan …

Alkoholistista eronnut Sanna: Tajusin, ettei mies tule koskaan raitistumaan – Studio55.fi

13.4.2016 — Nyt Sannan ja alkoholistimiehen erosta on kulunut reilu vuosi. Elämä on muuttunut helpommaksi ja Sannasta tuntuu, että hänellä ja lapsella on …

Sanna*, 44, erosi alkoholistimiehestään viiden avioliittovuoden jälkeen. Elämä alkoholistin kanssa masensi ja eristi Sannan ystävistään. Vertaistuen avulla nainen oppi näkemään tulevaisuutensa jälleen valoisana ja täynnä toivoa.

Onkohan tapailemani mies alkoholisti? | Aihe vapaa – Vauva

Keskustelu – Onkohan tapailemani mies alkoholisti? | Aihe vapaa | Vauva

Valitettavasti tuo mukava ,seurallinen ja alhoholilla itsensä palkitseva on alkoholisti Etsi vielä parempi mies itsellesi . Itse uskoin miehen viinanjuonti …

Lukijat kertovat millaista on kun rakas juo – Iltalehti

Lukijat kertovat millaista on kun rakas juo

24.9.2007 — Mies juo viikonloppuisin ja monet keinot on kokeiltu. … Katkaisusta päästyäni olin vihdoin oivaltanut, että olen alkoholisti!

Lukijat kertovat omista kokemuksistaan siitä, mitä alkoholismi voi aiheuttaa ja miltä tuntuu elää alkoholistin kanssa.

Keywords: juoppo mies