Inka heleniuksen mies

Kohu-Inka taas asialla – katso paljastavat kuvat huijauksesta

Iltalehti

4.5.2011 — Mutta olen tottunut olemaan tekemisissä koripalloilijoiden pituisten miehen kanssa, itsekin koripalloa pelannut Helenius naureskeli.

Inka Helenius, kauhee bitch! – – Suomi24 Keskustelut

Inka Helenius, kauhee bitch! – – Suomi24 Keskustelut

Neljän tähden talkoita seurattuani, niin ei voi muuta todeta kuin että karmee päälle päsmäri. Jokaista jatkuvasti neuvomassa ja paasaamassa.

Neljän tähden talkoita seurattuani, niin ei voi muuta todeta kuin että karmee päälle päsmäri. Jokaista jatkuvasti neuvomassa ja paasaamassa. Mikä ihmeen…

Jännittikö Inka Heleniusta? – Kaksplus | Keskustelu

Jännittikö Inka Heleniusta? | Keskustelu | Kaksplus

13.1.2009 — Lappeenrantalainen Inka Henelius on juuri yksi tälläinen. Petrataakseen mitättömyttä hän markkinoi itseään nollatoleranssista.

Näytti urheilugaalassa siltä, että tuleekohan tuosta mitään. Tuntui, että sen ääni värisi ja sai koko ajan pelätä miten juonto menee. Olis käynyt ottaan…

Ylen urheilutoimittaja Inka Henelius 240 km/h vauhdissa …

Ylen urheilutoimittaja Inka Henelius 240 km/h vauhdissa Imatran katuradalla | Uutiset | Motouutiset

16.7.2017 — Inka Henelius lähdössä ratakierrokselle Rune Kullan kyydissä luottavaisin mielin. … – Se oli ainutkertainen kokemus, Inka Helenius totesi.

Tänäkin vuonna muutama onnekas pääsi Imatranajo-radalle ammattikuljettajan kyyditettäväksi. Yksi heistä oli Yle:llä vuodesta 2003 asti uutistenlukijana ja urheilutoimittajana toiminut Inka Henelius. Henelius lähti vauhdikkaalle kierrokselle jännittynyt hymy huulillaan.

Puoli seitsemän – Tänään penkkiurheillaan urheilutoimittaja …

19.1.2021 — Tänään penkkiurheillaan urheilutoimittaja Inka Heneliuksen seurassa! … Sanna Pirkkalainen, Aki Laine, Paula Jokimies jne. 2 yrs Report.

Leijonapelaaja näytti paljasta takamustaan – Kaleva

Leijonapelaaja näytti paljasta takamustaan | Kaleva

9.5.2009 — Paikalla ollut toimittaja Inka Henelius kertoi Ylen verkkosivuilla … Heleniukselle jäi kuitenkin arvoitukseksi se, kenen paljas ahteri …

Kun Suomen MM-jääkiekkojoukkue lähti Sveitsin Bernistä torstaina kotimatkalle, painautui bussin ikkunaan odottamaton yllätys. Paikalla ollut toimittaja Inka Henelius kertoi Ylen verkkosivuilla pitämällään Neitikiekkoa-palstalla, että auton kaartaessa kohti lentokenttää hän sai todistaa viimeiset leijonaterveiset.

Ihana Inka Henelius – YLE Urheilun keskustelu

23.3.2009 — #510087 – 23-03-2009 20:40 Re: Ihana Inka Henelius [Re: huugo] … Tuli muuten mieleen, onko tämä Henelius vai Helenius?

Urheilugaalan juontajien kettuilu | Aihe vapaa – Vauva.fi

Keskustelu – Urheilugaalan juontajien kettuilu | Aihe vapaa | Vauva

16.1.2020 — Tilaisuus olisi kaivannut arvoisensa juontajat, miesjuontaja hoiti … https://keskustelu.suomi24.fi/t/11515153/inka-helenius-kauhee-bitch!

Keskustelu – MITÄ INKA HELENIUS ON TEHNYT TUKALLEEN?

Se on kylläkin Inka HeNelius. Samainen nainen, jolle takavuosina se yksi jääkiekkomulkvisti esitteli persettään bussin ikkunoista.

Keywords: inka heleniuksen mies