Eurojackpot siilinjärvi

Loimaa, Siilinjärvi ja Teuva onnekkaimmat Eurojackpot-kunnat

Loimaa, Siilinjärvi ja Teuva onnekkaimmat Eurojackpot-kunnat | Veikkaus Oy

2.6.2022 — Se on meidän kannaltamme hyvä asia. Elokuun 23. päivänä vuonna 2019 Siilinjärvelle jysähti 91,9 miljoonan Eurojackpot-voitto. Se osui 50 osuuden …

Suomi on pärjännyt Eurojackpot-maiden välisessä voittokilvassa väkilukuunsa nähden loistavasti. Päävoitto on osunut Suomeen peräti 21 kertaa ja suuria yli 100 000 euron voittojakin on osunut Suomeen jo lähemmäs 500 kappaletta. Onnekkaimmat kunnat ovat Loimaa, Siilinjärvi ja Teuva, joihin on ropissut täysi-ikäisten väkilukuun suhteutettuna eniten euroja Eurojackpotin suurvoitoista. Yhteistä paikkakunnille on, että kaikkiin niihin on osunut yksi tai useampi päävoitto.

Mihin päätyivät Siilinjärven Eurojackpot-miljoonat? Lähdimme …

X – Veikkauksen asiakaslehti – Veikkaus

17.9.2022 — Siilinjärvi on aikaisemminkin ollut otsikoissa pelimiljonäärien takia, sillä vuonna 2019 siellä pelattiin kaikkien aikojen suurin Eurojackpot- …

X-lehti yllättää oivaltavilla näkökulmilla ja menee lukijan tunteisiin. X:n ydinsisältöä ovat syväluotaavat ja kuvallisesti voimakkaat tarinat Suomesta ja maailmalta. Aihepiirejä ovat urheilu, kulttuuri, tiede ja koko universumi. Rohkeasti ja kansainvälisellä tasolla.

Kaikkien aikojen suurin lottopotti yhdelle pelaajalle Siilinjärvelle

Kaikkien aikojen suurin lottopotti Siilinjärvelle – Kotimaa – Ilta-Sanomat

18.9.2022 — Kolme vuotta sitten Siilinjärvelle osunut liki 92 miljoonan euron Eurojackpot-voitto sai kämmeniä hikoamaan, kun yksi voitto-osuus ei …

Siilinjärvellä pelattiin myös ennätyksellinen Eurojackpot-voitto vuonna 2019.

Muistatko vielä? Eurojackpot-pommi sai Siilinjärven sekaisin

Muistatko vielä? Eurojackpot-pommi sai Siilinjärven sekaisin – yksi voittajista antoi miljoonapotin odottaa hermostuttavan kauan – MTVuutiset.fi

16.6.2020 — Kateissa ollut Siilinjärven Eurojackpot-voittaja lunasti viimein rahansa – sai 92 miljoonan jättipotista 1,8 miljoonaa euroa.

Siilinjärvelle osunut liki 92 miljoonan euron Eurojackpot-voitto sai kämmeniä hikoamaan.

Siilinjärven 92 miljoonan euron Eurojackpot-voitto – Iltalehti

Iltalehti

17.9.2022 — Ennätyksellinen voitto oli pelattu Siilinjärvellä Toritien R-Kioskilla. … kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voitto 91,9 miljoonaa euroa.

Loton kaikkien aikojen suurin voitto Siilinjärvelle

Loton kaikkien aikojen suurin voitto Siilinjärvelle – täällä onnekas rivi pelattiin | Savo | Savon Sanomat

24.8.2019 — Kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voitto pelattiin porukalla – Siilinjärvellä on nyt 50 voittajaa · Kassakaapissa · Lue lisää kirjoittajalta.

Loton historian kaikkien aikojen suurin potti, 15,8 miljoonaa euroa, matkasi lauantai-illan arvonnassa Siilinjärvelle, tiedotti Veikkaus myöhään illalla.

Lisätiedot Siilinjärven Eurojackpot-voitosta: Voittajia 50 – Uutiset

Lisätiedot Siilinjärven Eurojackpot-voitosta: Voittajia 50 – kuponki kassakaapissa – Uutiset – Aamulehti

16.6.2020 — Viimeinenkin Siilinjärven Eurojackpot-voittaja lunasti vihdoin voittonsa – Veikkaus: “Tilaisuus oli varsin koruton, myös kakuton”.

Kauppa oli myynyt porukkapeliä keräämällä nimilistaa. Kauppias Jyrki Huttunen näki 92 miljoonan euron kupongin lauantaiaamuna: ”Kyllä siinä syke nousi.”

Veikkaus: “Tilaisuus oli varsin koruton, myös kakuton” – YLE

Viimeinenkin Siilinjärven Eurojackpot-voittaja lunasti vihdoin voittonsa – Veikkaus: “Tilaisuus oli varsin koruton, myös kakuton”

Jussi Vehkasalo. 25.9.2019 20:33 | Päivitetty 28.4.2020 10:40. 0. Loton tai Eurojackpotin porukkapeli saattaa yllättäen tuoda miljoonavoiton jopa peliä …

Mies odotteli 1,8 miljoonan euron voittonsa lunastamista noin kymmenen kuukautta

Tämä voi selittää Siilinjärven Eurojackpot-kauppiaan …

Tämä voi selittää Siilinjärven Eurojackpot-kauppiaan yllätysratkaisun – IL: Lunastettava ylijääneet rivit | Paikalliset | Helsingin Uutiset

Loton tai Eurojackpotin porukkapeli saattaa yllättäen tuoda miljoonavoiton jopa peliä myyneelle kauppiaalle tai kauppaa pyörittävälle yritykselle.

Keywords: eurojackpot siilinjärvi, siilinjärvi eurojackpot-voittajat