Biltema radiopuhelin

Radiopuhelimet – Biltema.fi

Radiopuhelimet. Kaikki tuotteet kategoriassa Ääni … Radiopuhelin, 2 kpl. 3990. Radiopuhelin, 2 kpl. 84-585. Radiopuhelin, PMR, 2 kpl.

Radiopuhelin, 2 kpl – Biltema.fi

Kompakti radiopuhelin, jossa 8 kanavaa ja maks. 5 km kantama.

Kompakti radiopuhelin, jossa 8 kanavaa ja maks. 5 km kantama. Radioyksikön toiminnot: kanavahaku, kaiuttimen äänenvoimakkuuden säätö, automaattinen kohinanvaimennus ja automaattinen paristonsäästötoiminto. Irrotettava vyöpidike. Maks. lähetysteho: 0,5 W PMR-taajuus: 446 MHz Paristot: 2 x 3 AAA-paristoa (ei sisälly) Roger beep Kutsuääni Paristovarauksen ilmaisin

Metsästysradiot – Biltema.fi

Metsästysradiot · Yhteysradio ProTracker · Monofoni yhteysradioon · Ohjelmisto ProTracker · On ear -kuuloke mikrofonilla · Akku metsästysradioon · Metsäantenni …

Radiopuhelin, PMR, 2 kpl – Biltema.fi

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksistamme ja viimeisimmistä uutisistamme!

Radiopuhelin, jossa paljon toimintoja, innovatiivista tekniikkaa ja hyvä äänenlaatu. Kantama jopa 8 km avomaastossa. 8 kanavan, alikanavien ja digitaalisten koodien yhdistelymahdollisuus tarjoaa käyttöön yhteensä 968 kanavaa esim. yksityisten viestintäryhmien luomiseen. Lisäksi muun muassa kohinanvaimennus, automaattinen kanavahaku, VOX-toiminto, 15 merkkiääntä sekä taustavalaistu näyttö, kuulokeliitäntä, näppäinlukko ja paristovarauksen näyttö. Mukana ladattavat paristot ja latausasema sekä verkkosovite.

Yhteysradio ProTracker – Biltema.fi

Pakkauksen sisältö: 1 radiopuhelin, 1 akku, 1 laturi, 1 adapteri, 1 antenni, 1 vyöklipsi, 1 käyttöohje. Taajuus: VHF 136.425–174 MHz, enint. 28 kanavaa.

Yhteysradio ProTracker

Metsästysradio 31 MHz – Biltema.fi

Kompakti ja kätevä radiopuhelin, jonka toiminnot ovat helppokäyttöiset ja selkeät. 24 kanavaa, pitkä kantama. 31 Mhz -kaista soveltuu erityisesti maastoon, …

Metsästysradio 31 MHz

Yhteysradio ProTracker – Biltema.fi

Pieni ja helppokäyttöinen radiopuhelin, jossa on kaikki tarvittavat toiminnot. Käytettäväksi vain Ruotsissa ja Norjassa. Yksinkertainen käsitellä: 2 kahvaa …

Pieni ja helppokäyttöinen radiopuhelin, jossa on kaikki tarvittavat toiminnot. Käytettäväksi vain Ruotsissa ja Norjassa. Yksinkertainen käsitellä: 2 kahvaa ja 7 säätönuppia, sekä erillinen nuppi hakua/kanavahakua varten. Selkeä LCD-näyttö. Radio on vesi- ja pölytiivis sekä iskunkestävä. Helpottaa kaksisuuntaista kommunikointia metsästyksen ja muiden ulkoilmaharrastusten yhteydessä sekä maa- ja metsätaloudessa. Metsästysradio on nähtävänä asiakaspalvelupisteissä kaikissa Biltema-myymälöissä. Pakkauksen sisältö: radiopuhelin, akku, laturi, adapteri, antenni, vyöklipsi ja käyttöohje. HUOM! Suomessa käyttö kielletty. Norjassa tarvitaan erikoislupa.

In ear -kuuloke mikrofonilla – Biltema.fi

Etusivu · Vapaa-aika · Metsästys · Radiopuhelimet; In ear -kuuloke mikrofonilla. active image. 2390. Ilman ALV: 1927 …

Lisävaruste yhteysradioon. Mikrofoni, läpinäkyvä kuuloke, liitosjohto ja klipsi mikrofonin ja kuulokejohdon kaulukseen kiinnitystä varten. Kuuloke on pienikokoinen ja käytössä huomaamaton. Käyttöohje Kiinnitä erillinen klipsi kuulokejohtoon. Paina kierrejohdon pää klipsiin ja kierrä sitä neljänneskierros.  Tiivistä liitäntä kiristämällä ruuvi hyvin.   Paina painiketta puhumisen aikana.

Monofoni yhteysradioon – Biltema.fi

Etusivu · Vapaa-aika · Metsästys · Radiopuhelimet; Monofoni yhteysradioon. active image. 1890. Ilman ALV: 1524. Monofoni yhteysradioon. Tuotenro. 49-034.

Soveltuu yhteysradioon. Kiristysruuvi tiiviin radioliitännän varmistamiseksi, kierrejohto ja klipsi kaulukseen kiinnitystä varten.  Käyttöohje Tiivistä radioliitäntä kiristämällä ruuvi hyvin.   Paina painike alas – odota 1 sekunti ja aloita puhuminen.

Keywords: biltema radiopuhelin