Biltema pyöräily

Pyöräilyvarusteet ja pyörätarvikkeet – Biltema.fi

Polkupyörän valo tekee pyöräilystä pimeällä turvallisempaa, lokasuoja helpottaa pyöräilyä sateella ja pyöräilylaukut ovat kätevät pidemmillä pyöräretkillä.

Biltemasta saat kaikki mitä pyöräilessä tarvitset. Meiltä löydät polkupyörätarvikkeet pyöräilykypäristä ja pyöräilyhanskoista soittokelloihin ja tavarakoreihin.

Polkupyörät – Kaikki tarvittava pyöräilyyn – Biltema.fi

Polkupyörät ja kaikkea pyöräilyyn. Meiltä saat polkupyörät eri-ikäisille polkijoille – eri malleja ja erilaisiin tarpeisiin. Miltä klassinen naistenpyörä …

Biltemasta löydät polkupyörät joka polkijalle. Meillä on paljon eri malleja erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi saat meiltä varaosat ja polkupyörätarvikkeet.

Pyöräily ja pyöränhuolto – Biltema.fi

Pyöräily ja pyöränhuolto. Oikeilla välineillä polkupyörän …

Polkupyörän varaosat – Biltema.fi

Bilteman valikoimasta löydät kaikki polkupyörän varaosat edulliseen hintaan. Meillä on kattava valikoima osia renkaista ja vanteista satuloihin ja …

Bilteman valikoimasta löydät kaikki polkupyörän varaosat edulliseen hintaan. Meillä on kattava valikoima osia renkaista ja vanteista satuloihin ja vaihteisiin.

Näin pyöräily on mukavaa myös talvella | Biltema.fi

Näin pyöräily on mukavaa myös talvella | Biltema.fi – Biltema.fi

Biltemasta löydät erilaiset pyöräilyhanskat sekä kesä- että talvikäyttöön.

Pyöräilyä ei missään nimessä tarvitse lopettaa talveksi, vaan siitä voi saada myös mukavan ja hyvin kuntoa kohottavan ympärivuotisen harrastuksen!

Treeniteline – Biltema.fi

Muistilista turvalliseen pyöräilyyn. Jotta voit pyöräillä liikenteessä turvallisin mielin, on tärkeää, että tarkistat säännöllisesti, että pyöräsi toimii hyvin.

Tällä telineellä muutat tavallisen polkupyöräsi kuntopyöräksi. Pyörä kiinnitetään telineeseen helposti parin tukevan ruuvattavan kahvan avulla. Pyörän irrottaminen on yhtä helppoa, kun haluat taas mennä tavalliselle pyörälenkille. Voit taittaa telineen helposti kokoon.  Magneettinen vastus Telineessä on 8-asentoinen magneettinen vastus, jota on helppo käyttää ohjaustankoon kiinnitettävällä säätimellä. Sopii pyöriin, joiden vannekoko on 26–29 tuumaa.

Pyöräilyhanskat – Biltema.fi

Biltemasta löydät erilaiset pyöräilyhanskat sekä kesä- että talvikäyttöön. Hyvät pyöräilykäsineet suojaavat käsiä ja pitävät ne lämpimänä viileämmillä keleillä.

Pyöräile turvallisesti – Biltema.fi

Jotta voit pyöräillä liikenteessä turvallisin mielin, on tärkeää, että tarkistat säännöllisesti, että pyöräsi toimii hyvin. Tärkeimmät toiminnot ovat pyörän jarrut ja renkaat sekä kaikkien vaadittavien turvalaitteiden toimivuus. Oheinen lista helpottaa tarkistamista ennen liikkeelle lähtöä.

Näin kasaat polkupyörän itse – Biltema.fi

Bilteman polkupyörät myydään kasaamattomina paketeissaan. Pyörä on kuitenkin helppo kasata itse kotona. Katso havainnollistavalta videoltamme ohjeet kasaamiseen ja ryhdy hommiin! Muistahan, että voit myös käyttää tavaratalojemme tarjoamaa Biltema Service -kasauspalvelua, jonka hinta on alk. 9,90.

Polkupyörän työkalut – Biltema.fi

Bilteman valikoimista löydät kattavan valikoiman polkupyörän huoltoon ja korjaamiseen tarvittavia työkaluja. Meiltä löydät myös tarvikkeet pyörän säilytykseen.

Keywords: biltema pyöräily