Biltema kosteudenpoistaja

Kosteudenpoistajat ja kosteudensyöjät – Biltema.fi

Kosteudenpoistaja tai kosteudensyöjä sopii ympärivuotiseen käyttöön niin kotona, mökillä, autossa kuin veneessä tai asuntovaunussa.

Kosteudenpoistaja tai kosteudensyöjä sopii ympärivuotiseen käyttöön niin kotona, mökillä, autossa kuin veneessä tai asuntovaunussa. Voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Kosteudenpoistaja – Biltema.fi

Vaihtopussi riittää noin 1–3 kuukaudeksi lämpötilan ja ilmankosteuden mukaan.

Kosteudenpoistaja imee ylimääräistä kosteutta ympäröivästä ilmasta, mikä vähentää homeen ja epämiellyttävien hajujen riskiä. Vaihtopussi riittää noin 1–3 kuukaudeksi lämpötilan ja ilmankosteuden mukaan. Pussi imee kosteutta ja kerää nesteen pohjalle. Säiliö on uudelleenkäytettävä. Tyhjennä neste viemäriin ja vaihda vain vaihtopussi/vaihtopussit.

Kosteudenpoistaja, ”XL” – Biltema.fi

Kosteudenpoistaja, ”XL” · Korkeus: 25 cm, läpimitta 19 cm · Toiminta-ala: n. 35 m² …

Kosteudenpoistaja XL on suurempi malli, joka imee ylimääräistä kosteutta ympäröivästä ilmasta, mikä vähentää homeen ja epämiellyttävien hajujen riskiä. Kosteudenpoistajan mukana tulee kolme täyttöpussia, jotka kestävät 1–3 kuukautta riippuen ilmankosteudesta. Sopii noin 35 m²:n kokoisille alueille, kuten vapaa-ajan asuntoihin ja kellareihin. Käyttäminen Kosteudenpoistaja XL koostuu kolmesta muoviosasta ja kolmesta vaihtopussista. Kootaan laittamalla litteä kansi alaosan päälle ja pussi sen päälle. Päälle asetetaan rei’itetty yläosa. Pussit imevät kosteutta ja neste kertyy kosteudenpoistajan pohjalle. Neste kaadetaan helposti viemäriin, kun säiliö on täynnä. Tiedot Korkeus: 25 cm, läpimitta 19 cm   Toiminta-ala: n. 35 m²  Pakkauksessa: Kolme muoviosaa, kolme vaihtopussia

Kosteudenpoistaja, täyttöpussi, 2 kg – Biltema.fi

Kosteudenpoistaja, täyttöpussi, 2 kg · Mitat: P 480 x L 150 mm · Paino: 2000 g …

Erittäin suuri 2 kg:n vaihtopussi kosteutta poistavia kiteitä. Imee ylimääräistä kosteutta ympäröivästä ilmasta, mikä vähentää homeen ja epämiellyttävien hajujen riskiä. Sopii suuriin, jopa 60 m²:n kokoisiin tiloihin. Ripusta pussi tilaan ja laita sen alle iso ämpäri. Käyttäminen Avaa muovipussi varovasti, ettei sen sisällä oleva vaihtopussi vahingoitu. Sido nauha pussin yläosan ympärille ja kiinnitä se kattoon tai jonkin ympärille tiukasti. Pussin on tärkeä roikkua vapaasti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Aseta pussin alle vähintään 10 litran ämpäri, jotta pussin imemä kosteus voi valua ämpäriin ilman vuotovaaraa. Kun pussi on lopussa, se vaihdetaan uuteen vaihtopussiin ja kosteudenpoisto jatkuu. Tiedot  Mitat: P 480 x L 150 mm  Paino: 2000 g  Toiminta-ala: n. 60 m²   Pakkauksessa: Vaihtopussi 2000 grammaa.

Kosteudenpoistaja vuotovarma – Biltema.fi

Kompakti kertakäyttöinen kosteudenpoistaja, joka on täysin vuotovarma ja …

Kompakti kertakäyttöinen kosteudenpoistaja, joka on täysin vuotovarma ja vain 3 cm korkea. Oikea valinta ahtaisiin paikkoihin. Vähentää homeen ja epämiellyttävien hajujen riskiä. Helppo käyttää autossa, matkailuvaunussa, veneessä tai roska-astian vieressä. Laatikon sisältämät kiteet muuttuvat kondensoituneeksi nesteeksi. Käyttäminen Avaa päällyspakkaus varovasti. Prosessi käynnistyy, kun erikoiskalvo pääsee kosketuksiin ilman kanssa. Aseta kosteudenpoistaja haluttuun paikkaan. Kun muovisäiliö on täynnä nestettä, kosteudenpoistaja on aika vaihtaa. Leikkaa kalvoon reikä ja kaada neste viemäriin. Kalvo lajitellaan energiajätteenä ja säiliö muovina. Tiedot  Mitat: P 220 x L 300 x K 30 mm  Paino: 250 g  Toiminta-ala: enintään 20 m²  Kertakäyttöpakkaus

Ilmankuivain, 10 litraa – Biltema.fi

Ilmankuivaimessa on kaksi kuivaustilaa. Voit valita automaattisen tai jatkuvan kuivauksen. Säädettävä puhallusnopeus. Voit valita ilmankuivaimen puhaltimelle …

Ilmankuivaimella voit vähentää huoneen kosteutta ja tehdä sisäilmaston mukavammaksi. Ilmankuivaimella voi myös nopeuttaa pyykin kuivumista. Kosteustason valitseminen Voit valita huoneeseen haluamasi kosteustason yksinkertaisella napin painalluksella. Kosteuden asetusalue on 30–80 %, 5 %:n välein. Kaksi kuivaustilaa Ilmankuivaimessa on kaksi kuivaustilaa. Voit valita automaattisen tai jatkuvan kuivauksen. Säädettävä puhallusnopeus Voit valita ilmankuivaimen puhaltimelle suuren tai pienen nopeuden. 24 tunnin ajastin Ilmankuivaimen sisäänrakennetun ajastimen avulla voit asettaa kuivauksen päälle niin moneksi tunniksi kuin haluat. Asetusalue on 24 tuntia yhden tunnin välein. Tilava vesisäiliö Ilmankuivaimen tilavaan vesisäiliöön mahtuu 1,8 litraa vettä. Tyhjennä vesisäiliö tarvittaessa ja ennen kuin siirrät tuotetta.  Jatkuva vedenpoisto Jos et halua tyhjentää itse vesisäiliötä, voit järjestää jatkuvan vedenpoiston mukana tulevan tyhjennysletkun avulla. Letku on ohjattava laitteesta viemäriin. Helppo siirtää Ilmankuivainta on helppo siirtää. Sen ansiosta voit käyttää sitä eri huoneissa ja vaikka matkailuvaunussa tai kesämökillä. Tärkeää Kuivain siirtyy valmiustilaan, kun ilmankosteus saavuttaa asetusarvon tai vesisäiliö täyttyy.

Ilmankuivaimet/Ilmanpuhdistin – Biltema.fi

Ilmankuivain poistaa liiallisen kosteuden sisäilmasta. Ilmankuivain parantaa sisäilman laatua ja vähentää kosteus- ja homevaurioiden syntymistä.

Ilmankuivain poistaa liiallisen kosteuden sisäilmasta. Ilmankuivain parantaa sisäilman laatua ja vähentää kosteus- ja homevaurioiden syntymistä. Ilmankuivain sopii sisätilojen lisäksi esimerkiksi autotalliin tai kellariin. Se auttaa myös pyykkien kuivaamisessa mikäli sijoitat ilmankuivaimen samaa…

Sidontaliina, 3 m, 1 st. – Biltema.fi

Autoon, veneeseen, moottoripyörään, suksiin, polkupyörään ym.

Autoon, veneeseen, moottoripyörään, suksiin, polkupyörään ym. Mukana kiristin. Polyesteria.

Suppilo, 3 kpl – Biltema.fi

Kolme kemikaalinkestävää suppiloa, läpimitat 100, 140 ja 200 mm.

Suppilo, 3 kpl

Keywords: biltema kosteudenpoistaja, kosteudenpoistaja biltema