Biltema koiranhäkki

Koiran häkki, alumiinia – Biltema.fi

Koiran ja kissan häkki, kokoontaitettava. 50-508. Koiran häkki, alumiinia, kaksinkertainen. 139,-. Koiran häkki, alumiinia, kaksinkertainen. 50-519.

Kevyt ja vakaa koirahäkki alumiinia ja MDF:ää. Kalteva edestä ja takaa, sopii hyvin auton tavaratilaan. Säleikkö takaa hyvän ilmanvaihdon ja näkymän ulos. Helppo pitää puhtaana. TÄRKEÄÄ! Älä jätä koiraa yksin autoon, jos auton sisälämpötila voi nousta yli +25 asteeseen tai laskea alle -5 asteeseen. Kuljetuksen aikana tulee pitää taukoja ja antaa koiralle vettä vähintään kuuden tunnin välein. Koira tulee ruokkia vähintään 24 tunnin välein. Koiraa ei saa pitää ajoneuvossa jatkuvasti, pääsääntöisesti enintään kolmen tunnin ajan. VÄHIMMÄISMITAT Jos käytät kuljettamiseen henkilöautossa häkkiä tai vastaavaa, koiralla tulee olla tilaa vähintään seuraavasti: Pituus = koiran pituus kuononkärjestä istuinluun kyhmyyn koiran seistessä normaaliasennossa, kertaa 1,10. Leveys = koiran rinnanleveys kertaa 2,5. Koiran pitää pystyä olemaan makuulla ja kääntymään esteettä. Korkeus = korkeus päälaen kohdalta koiran seisoessa normaaliasennossa.

Koiran häkit ja korit – Biltema.fi

Koiran häkki, alumiinia, kaksinkertainen. 139,-. Koiran häkki, alumiinia, kaksinkertainen … Koiran ja kissan häkki, kokoontaitettava.

Koiran ja kissan häkki, kokoontaitettava – Biltema.fi

Pakkauksessa koira, kuljetushäkki, vesikuppi ja muita tarvikkeita, joita lemmikin omistaja voi tarvita. Kannustaa lasta roolileikkiin ja tukee lapsen …

Puolisuunnikkaan muotoinen häkki muovitettua metallilankaa. Kestävästä ABS-muovista valmistettu ulosvedettävä lattialevy on helppo huuhdella puhtaaksi. Häkissä on kaksi ovea, ja se on helppo taittaa litteäksi paketiksi vapauttamalla ja kääntämällä päätyseinät häkin sisälle.

Koira- ja tavararitilä – Biltema.fi

Koiran takki · Koiran häkki, alumiinia. 99 Koiran häkki, alumiinia · Koiran häkki, alumiinia, kaksinkertainen. 139,-. Koiran häkki, alumiinia, kaksinkertainen.

Koira- ja tavararitilä

Kuljetushäkki – Biltema.fi

Osta koirallesi peti, talutushihna, koiranruokaa ja koiranleluja Bilteman laajasta koiratarvikkeiden … Koiran ja kissan häkki, kokoontaitettava.

Kuljetushäkki pienille eläimille. PP-muovia. Toimitetaan kahdessa osassa, helppo koota.

Naksautin koiran palkitsemiseksi – Biltema.fi

Kuminauhalla ja hakasella varustettu naksutin esimerkiksi takkiin tai housuihin kiinnittämiseksi. Käytetään koirien ja muiden kotieläinten palkitsemiseen niitä koulutettaessa. Naksutin on helpompi ja nopeampi kuin perinteiset tavat palkita eläimiä.

Koira, kuljetushäkki ja tarvikkeet – Biltema.fi

Pakkauksessa koira, kuljetushäkki, vesikuppi ja muita tarvikkeita, joita lemmikin omistaja voi tarvita. Kannustaa lasta roolileikkiin ja tukee lapsen kehitystä. Ota koira mukaan matkalle, vie se trimmaajalle tai eläinlääkäriin.  VAROITUS! Sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara. Ei alla 3 –vuotiaille lapsille.

Koiran takki – Biltema.fi

Koiran takki

Koiratarvikkeet – Edulliset koiran tarvikkeet – Biltema.fi

Osta koirallesi peti, talutushihna, koiranruokaa ja koiranleluja Bilteman laajasta koiratarvikkeiden valikoimasta. Meiltä löydät tarvikkeet koirallesi.

Keywords: biltema koiranhäkki