Biltema hiekkalaatikko

Hiekkalaatikot kesän leikkeihin – Biltema.fi

Hiekkalaatikko on yksi perinteisimmistä pihan varusteista, jossa leikkiessä vain mielikuvitus on rajana! Hauskoihin leikkeihin löydät meiltä myös erilaiset …

Hiekkalaatikko on yksi perinteisimmistä pihan varusteista, jossa leikkiessä vain mielikuvitus on rajana! Tutustu valikoimaamme ja nouda omasi lähimmästä Biltemasta!

Hiekkalaatikko penkeillä – Biltema.fi

Oma hiekkalaatikko kotipuutarhaan. Mukavaa tekemistä lapsille, jotka voivat …

Oma hiekkalaatikko kotipuutarhaan. Mukavaa tekemistä lapsille, jotka voivat viettää nyt kivoja ulkohetkiä koska tahansa – sitä varten ei tarvitse mennä leikkikentälle. Luoviin leikkeihin: leipokaa kakkuja, rakentakaa linnoja, kaivakaa kuoppia tai ajelkaa kuorma-autolla. Tilaa sekä sisaruksille että ystäville. Helppo koota. Mukana on hiekkalaatikon pohjahuopa ja suojakansi. Hiekka ei sisälly. Hiekkalaatikkoon mahtuu 0,245 kuutiometriä ja hiekkaa tarvitaan noin 350-400 kg.

Hiekkalaatikko/lastenallas – Biltema.fi

Mukana toimitetun päällisen avulla pidät hiekkalaatikon puhtaana lehdistä ja …

Pieni ja kätevä etanan muotoinen amme, jota voi käyttää sekä hiekkalaatikkona että lastenaltaana. Täytä se hiekalla tai vedellä – kivat leikit voivat alkaa.  Mukana suojapäällinen Mukana toimitetun päällisen avulla pidät hiekkalaatikon puhtaana lehdistä ja estät eläimiä käyttämästä hiekkalaatikkoa käymälänä. Jos käytät etanaa lastenaltaana, voit käyttää kantta altaan puhtaana pitämiseen. Muista kuitenkin tyhjentää allas ennen peittämistä, koska veden jättäminen altaaseen on turvallisuusriski. Kaksi värivaihtoehtoa. Myydään kappaleittain.

Ajoneuvo ja hiekkasetti, 6 osaa – Biltema.fi

Värikäs setti, jossa leluajoneuvoja, lapio ja harava sekä kolme hiekkakakkumuottia. Kivoihin leikkeihin hiekkalaatikolla tai rannalla.

Värikäs setti, jossa leluajoneuvoja, lapio ja harava sekä kolme hiekkakakkumuottia. Kivoihin leikkeihin hiekkalaatikolla tai rannalla. Kaksi erilaista settiä. Valitse pyöräkuormaaja tai kippilavalla varustettu sora-auto.

Hiekkalelut kesän leikkeihin – Biltema.fi

Täältä löydät erilaiset hiekkalelut kesän leikkeihin! Hiekkalelujen avulla hiekkalaatikko muuttuu omaksi maailmakseen, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Biltemasta löydät erilaiset hiekkalelut kesän leikkeihin! Hiekkalelujen avulla hiekkalaatikko muuttuu omaksi maailmakseen, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Kissanhiekkalaatikko – Biltema.fi

Kissanhiekkalaatikko · Muut asiakkaat ostivat myös · Kissanhiekkalapio · Kissanhiekka, 5 kg · Ruokakuppi, kissa · Kuljetushäkki · Kissanhiekkalaatikon edustamatto.

Kissanhiekkalaatikko irrotettava reuna.

Hiekkaa – Biltema.fi

Esimerkiksi sementti-, saumaus- tai silotemassaan, istutusalustaksi, ruohikolle, hiekoittamiseen, golfbunkkereihin ja akvaarioihin. HUOM!

Esimerkiksi sementti-, saumaus- tai silotemassaan, istutusalustaksi, ruohikolle, hiekoittamiseen, golfbunkkereihin ja akvaarioihin. HUOM! Ei saa käyttää puhallusaineena hiekkapuhallettaessa vapaasti.

Ulkoleikit – ulkolelut – Biltema

Ulkoleikit – Biltema.fi

Biltemasta löydät sekä kesä- että talvileluja lasten rakastamiin ulkoleikkeihin. Mutta mitä pitää ottaa huomioon, … Hiekkalaatikko/lastenallas.

Osto-opas: ulkolelut – hauskoja ulkoleluja kaikkiin vuodenaikoihin Kasvavat lapset tarvitsevat päivittäisen annoksen auringonvaloa. Siksi heille kannattaa antaa ulkokäyttöön suunniteltuja leluja hauskaan tekemiseen pihalla. Biltemasta löydät sekä kesä- että talvileluja lasten rakastamiin…

Hiekkasetti, 7 osaa – Biltema.fi

Tämän hiekkalaatikkosetin avulla hiekkalaatikossa leikkiminen on paljon hauskempaa. Kaiva lapiolla, haravoi haravalla ja seulo seulalla.

Tämän hiekkalaatikkosetin avulla hiekkalaatikossa  leikkiminen on paljon hauskempaa. Kaiva lapiolla, haravoi haravalla ja seulo seulalla. Täytä sitten kastelukannu vedellä, kastele hiekka ja täytä muotit ja ämpäri hiekalla. Kun käännät ne, saat tosi hienoja kakkuja. Hiekkalaatikkosetti sopii myös hauskoihin rantaleikkeihin.

Keywords: biltema hiekkalaatikko, hiekkalaatikko biltema