Alumiinisalkku biltema

Alumiinilaukku – Biltema.fi

Tästä tulee pelkkää sotkua ja epäjärjestystä. Useimmiten on hankalaa hankkia sellainen säilytyssalkku tai -laatikko, jonka sisäpehmuste sopisi juuri tietylle …

Kevyt, kestävä ja pinottava laukku, joka sopii kameralaukuksi, instrumenttilaukuksi, työkaluille tai muille särkyville laitteille.  Laukussa on vahva metallirunko ja laminaattisivut sekä niitatut kulmavahvikkeet, saranat ja pikalukot. Pehmeäksi vuoratun sisäpuolen voi jakaa lokeroiksi, kannessa on irrotettava työkalulokerikko, jossa 17 taskua. Kannen voi lukita avaimella, ja laukussa on tukeva kantokahva, olkahihna ja kumitassut takana ja alla.

Työkalupakit ja työkalulaukut – Biltema.fi

Alumiinilaukku. 2390. Alumiinilaukku. 20-2940. Työkalupakki, 85 osaa. 109,-. Työkalupakki, 85 osaa. 71-043. Työkalulaatikko, alumiini, 15 L. 3990 …

Valikoimastamme löydät niin pienet työkalupakit ja työkalulaukut kuin myös suuret työkaluvaunut ja laukut, joten meiltä löydät varmasti juuri sinun tarpeeseesi sopivan ratkaisun.

Työkalulaatikko, alumiini, 15 L – Biltema.fi

Kun avaat autotallisi tai työverstaasi oven näetkö, että kaikki työkalut ovat siististi paikallaan ja järjestyksessä? Mikäli et, niin on aika suunnata …

Täyshitsattu alumiinilaatikko lukittavalla kannella, sopii työkalulaatikoksi tai säilytyslaatikoksi koneille. Niitattujen, rst-teräksestä valmistettujen saranoiden ansiosta laatikko on kompakti ja helposti varastoitava. Mukana kaksi avainta.

Työkalupakki – Biltema.fi

Kiristysholkki tukipyörälle lukituskahva. 41-502. Alumiinilaukku. 2390. Alumiinilaukku. 20-2940. Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet.

Työkalupakki

Tee-se-itse: työkalun säilytyslaatikon sisäpehmuste – Biltema.fi

Tutustu ohjeisiimme, miten voit itse tehdä työkalun säilytyslaatikkoon sisäpehmusteen – helposti ja edullisesti!

työkalulaatikko, alumiini, 155 L – Biltema.fi

Täyshitsattu alumiinilaatikko lukittavalla kannella, sopii työkalulaatikoksi tai säilytyslaatikoksi koneisiin. Kansi on vahvistettu, ja siinä on rst-teräksestä valmistetut vetoketjut; avautumiskulma 100 astetta. Niitattujen rst-saranoiden ja vahvojen upotettujen kahvojen ansiosta laatikko on kompakti ja helposti varastoitava. Mukana kaksi avainta.

Työkalujen säilytys – Biltema.fi

Järjestys on verstaassa kaiken a ja o. Biltemasta löydät työkaluvaunut, työkalulaukut, työkalupakit ja muut tarvikkeet työkalujesi säilyttämiseen.

Työkalulaatikko, alumiini, 58 L – Biltema.fi

Työkalulaatikko, alumiini, 58 L

Alumiinikisko, 2 kpl – Biltema.fi

Alumiinikiskoon perustuva ripustusjärjestelmä erilaisille koukuille (ostetaan erikseen). Jokaisessa kiskossa 10 ruuvinreikää. Sisältää ruuvit.

Keywords: alumiinisalkku biltema