2 tahti bensa motonet

Neste Pro 2T-pienmoottoribensiini 5l | Motonet Oy

Neste Pro™ 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2T-öljyä, joka on vähemmän savuttavaa sekä …

Neste PRO™ 2T pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin. Neste Pro™…

Pienkonebensiini | Motonet Oy

Hajuttomuuden vuoksi vaatteisiin ei siirry hajuja. Korkealaatuinen pienkonebensiini on kehitetty sellaiseksi, että sen haihtuma ja pakokaasupäästöt aiheuttavat …

Motonetista saat myös pienkonebensiiniä joka soveltuu kaikkiin pieniin moottoreihin. Toimii hyvin myös säilytysbensiininä, esim. talven yli.

Pienkonebensiini | Motonet Oy

Pienkonebensiini | Motonet Oy

Tuotteet > Piha ja puutarha > Pienkonebensiini. Neste Pro 2T-pienmoottoribensiini 5l 21,90 €. Neste Pro 4T-pienmoottoribensiini 5l

Tuoteryhmä: Pienkonebensiini

Neste Pro 4T-pienmoottoribensiini 5l | Motonet Oy

Neste PRO™ 4T -pienmoottoribensiini soveltuu sellaisenaan kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste PRO™ 4T -pienmoottoribensiini soveltuu sellaisenaan kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin….

Kaksitahtiöljyt | Motonet Oy

Motox 2T Synthetic 2-tahtiöljy 1L 7,99 € ; MOBIL Extra 2T 1L 9,99 € ; MOBIL Extra 2T 4L 33,90 € ; Castrol Power 1 Racing 2T 1 l 16,90 € ; Motul 710 2T 1l 17,90 €.

Tuoteryhmä: Kaksitahtiöljyt

Kaksitahtimoottoriöljyt | Motonet Oy

Motonetista saat niin nelitahtiöljyt kuin kaksitahtiöljyt erityyppisille, uusille ja vanhemmille bensiini- ja dieselkäyttöisille venemoottoreille.

Tuoteryhmä: Kaksitahtimoottoriöljyt.

Pienkonebensiini Neste PRO 2T 5l – K-Rauta

puhtaasti palavaa alkylaattibensiiniä; tavallista bensaa hajuttomampaa … Neste Pro 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten.

Pienkonebensiini 2T, 5 l | tokmanni.fi

Etusivu · Autoilu · Autokemikaalit ja öljyt · Pienkoneiden polttoaineet · 2-tahti bensat · AG. Pienkonebensiini 2T, 5 l. 19,89. 3,98 €/L. Lisää ostoskoriin.

Pienkonebensiini 2T, 5 l edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Neste Pro pienmoottoribensiini

Neste Pro pienmoottoribensiini | Neste

Neste PRO 2T pienmoottoribensiini soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin.

Puhtaasti palava Neste Pro pienmoottoribensiini™ on korkealuokkaisinta markkinoilla olevaa bensiiniä. Neste Pro™ on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön kaikissa bensiinikäyttöisissä laitteissa, joissa käyttäjä altistuu pakokaasuille.

Keywords: 2 tahti bensa motonet, 2-tahti bensa motonet